Söker du jobb?

Just nu söker vi nya medarbetare
som är nogranna, effektiva & duktiga
bilmekaniker / fordonstekniker.​Jag bekräftar att all information jag angivit är korrekt.
Efter du postat din ansökan så hör vi av oss inom kort ifall intresse finns.
…eller ring oss på:
0520 – 159 91

Mer information

Vilka personliga egenskaper tror du är viktigast för att klara av jobbet som bilmekaniker / fordonstekniker?

Du vet redan från jobbannonsen vilka egenskaper arbetsgivaren söker. Om du känner att någon av dem är en av dina styrkor, fokusera på den. Ta inte till klyschor. Om du säger att du är ”van att håll många bollar i luften” och att du trivs som ”spindeln i nätet” så får du räkna med att tappa intervjuarens intresse. Det kan mycket väl vara så att du har just de kompetenserna, men hitta då på ett annat sätt att formulera dig. Du kan till exempel ge exempel från tidigare erfarenheter som visar på att du har just de här kompetenserna.

Vad kan du tillföra Z-Motor?

Nu pratar vi om rena fakta. Vad har du för kompetens? Vad har du gjort tidigare? Vilka andra erfarenheter har du som kan vara till nytta på det här jobbet? Ta med allt som är relevant. Glöm inte de personliga egenskaperna, de är minst lika viktiga.


Hur jobbar du under stress?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipisc elit, sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occaecat cupidatat non proident, sunt in

Hur jobbar du under stress?

Det finns olika typer av stress. Dels den där man har fullt upp men fortfarande känner att man har kontroll över sin jobbsituation. Den typen av stress kan många till och med uppleva som positiv så länge man inte har det så hela tiden. Sedan finns det stress som bara är negativ, där man inte längre har kontroll över sin situation. Det kan till exempel vara när andra måste leverera innan man själv kan komma vidare, där chefer ställer omöjliga krav och så vidare. Den typen av stress är inte positiv för någon. Under intervjun är det alltid bäst att fokusera på den positiva typen av stress.